AR Snickeri och Lackering AB – över 20 år i branchen

AR Snickeri & Lackering startade 1987 och vi har under årens lopp utrustat vår verkstad till att idag vara en välutrustad anläggning med tillhörande Industrilackering.

Då vi är ett relativt litet snickeri kan vi snabbt ställa om vår produktion till nya objekt. Företaget har idag 2 stycken anställda och har ytterligare två stycken snickare inhyrda i verkstaden.

Huvudsakligen är vi ett beställningssnickeri som har kunder över hela Storstockholm.

Vi tillverkar det mesta som förekommer i branschen eftersom vi besitter en stor kompetens, ett axplock av våra arbeten finns att titta på under vårt Bildgalleri.

Lackeringen fungerar förutom till nytillverkning även till renovering av dörrar, köksluckor och möbler eller andra inredningsdetaljer i träbranschen.

Med över 20 år i branschen har vi gott om erfarenhet och allt ifrån fantasifulla lösningar till rena standardprodukter.

Trappor

Vi kan konstruera spiral, böjda och raka trappor i ett flertal träsorter.

Läs mer

Kök och köksluckor

Vi har stor erfarenhet av att konstruera kök i olika former och material

Läs mer

CNC-fräs

Med våran CNC-fräs kan vi skära precisions mönster som passar perfekt på bl.a hyllor och lådor.

Läs mer

Stycke 1 rubrik

Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. Lorem ipsum har varit standard ända sedan 1500-talet, när en okänd boksättare tog att antal bokstäver och blandade dem för att göra ett provexemplar av en bok. Lorem ipsum har inte bara överlevt fem århundraden, utan även övergången till elektronisk typografi utan större förändringar. Det blev allmänt känt på 1960-talet i samband med lanseringen av Letraset-ark med avsnitt av Lorem Ipsum, och senare med mjukvaror som Aldus PageMaker.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert